Terms and Conditions of Website Use

Bun venit pe website-ul TourVoyage! Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza sau accesa website-ul nostru. Prin utilizarea acestui website, vă exprimați acordul cu privire la respectarea acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest website.

Proprietatea și drepturile de autor

Acest website și conținutul său, inclusiv texte, imagini, logo-uri și design, sunt proprietatea TourVoyage sau a terților colaboratori și sunt protejate de legile drepturilor de autor și de alte legi aplicabile. Nu aveți permisiunea de a copia, reproduce, distribui sau folosi în orice alt mod conținutul acestui website fără acordul scris al TourVoyage.

Utilizarea website-ului

Vă oferim acces la acest website în scopul informării și utilizării serviciilor noastre de transport. Sunteți de acord să utilizați website-ul într-un mod corespunzător și în conformitate cu legile și regulamentele aplicabile. Nu aveți permisiunea de a utiliza acest website într-un mod care ar putea afecta funcționarea sau securitatea acestuia sau care ar putea cauza prejudicii altor utilizatori sau terților.

Informații personale și confidențialitate

Dacă furnizați informații personale pe website, acestea vor fi tratate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și securitatea informațiilor dumneavoastră personale, dar nu putem garanta securitatea absolută a datelor transmise prin internet.

Legături către alte website-uri

Acest website poate conține legături către alte website-uri care nu sunt deținute sau controlate de TourVoyage. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau politica de confidențialitate a acestor website-uri terțe. Accesarea și utilizarea acestor website-uri terțe se face pe propriul dumneavoastră risc.

Limitarea răspunderii

Ne străduim să furnizăm informații precise și actualizate pe acest website, dar nu putem garanta acuratețea sau completitudinea acestora. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru eventualele erori sau omisiuni în conținutul website-ului. Utilizarea acestui website este pe propria dumneavoastră răspundere.

Modificarea termenilor și condițiilor

TourVoyage își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări. Utilizarea continuă a website-ului după modificarea termenilor și condițiilor constituie acceptarea dumneavoastră a acestora.

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri legate de acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact disponibile pe website-ul nostru.