Privacy Policy

Mulțumim că ați ales serviciile noastre de transport. La firma noastră, respectăm confidențialitatea și protecția datelor dumneavoastră personale în conformitate cu Legea protecției datelor din Republica Moldova. Această politică de confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dumneavoastră personale.

Informații colectate

Pentru a vă oferi serviciile de transport și pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe website-ul nostru, putem colecta anumite informații personale, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon și adresa de email. Aceste informații sunt colectate în conformitate cu prevederile Legii protecției datelor din Republica Moldova și sunt utilizate numai în scopurile prevăzute în această politică.

Utilizarea informațiilor

Informațiile personale pe care le colectăm sunt utilizate pentru a vă furniza serviciile de transport solicitate, pentru a procesa rezervările și plățile, pentru a vă contacta în legătură cu serviciile noastre și pentru a vă oferi asistență în caz de nevoie. Utilizăm informațiile colectate în conformitate cu prevederile Legii protecției datelor din Republica Moldova și respectăm drepturile dumneavoastră în ceea ce privește confidențialitatea datelor personale.

Divulgarea informațiilor

Nu dezvăluim informațiile dumneavoastră personale către terțe părți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor în care suntem obligați de lege sau de autorități competente în conformitate cu prevederile Legii protecției datelor din Republica Moldova. Ne asigurăm că orice divulgare a informațiilor dumneavoastră personale respectă standardele și cerințele legale aplicabile.

Securitatea informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dumneavoastră personale utilizând măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea sau divulgarea lor. Implementăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră personale în conformitate cu prevederile Legii protecției datelor din Republica Moldova.

Drepturile dumneavoastră

În conformitate cu prevederile Legii protecției datelor din Republica Moldova, aveți dreptul de a accesa, rectifica, actualiza sau șterge informațiile personale pe care le deținem despre dumneavoastră. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați utilizând informațiile de contact disponibile pe website-ul nostru.