General Transport Conditions

Dispozitii generale

TourVoyage ofera servicii de transport persoane in Republica Moldova conform legislatiei in vigoare si in deplina conformitate cu Regulamentul General privind Protectia Datelor (GDPR). Prin utilizarea serviciilor noastre, se presupune ca ati citit, inteles si acceptat prezentele conditii.

Responsabilitatea transportatorului

TourVoyage isi asuma responsabilitatea de a va transporta in conditii de siguranta si confort, respectand toate prevederile legale si reglementarile aplicabile. Ne angajam sa depunem toate eforturile rezonabile pentru a asigura un transport adecvat si prompt, dar nu ne putem asuma responsabilitatea pentru intarzieri cauzate de situatii neprevazute sau imprevizibile, cum ar fi conditiile meteo severe sau blocajele de trafic.

Drepturile si obligatiile pasagerilor

Pasagerii trebuie sa se prezinte la punctul de imbarcare cu cel putin 15 minute inainte de ora de plecare programata. Vor avea asupra lor documentul de identitate valabil, precum si orice alte documente necesare pentru calatoria lor. Pasagerii trebuie sa respecte instructiunile personalului nostru si sa se comporte civilizat pe durata calatoriei.

Rezervari si anulari

Pentru a beneficia de serviciile noastre, va recomandam sa faceti o rezervare in avans. In cazul in care doriti sa anulati o rezervare, va rugam sa ne anuntati cu cel putin 24 de ore inainte de ora de plecare programata. Anularile tardive sau neprezentarea la imbarcare pot atrage dupa sine penalitati sau retineri ale sumelor achitate.

Respectarea confidentialitatii si protectia datelor

La TourVoyage, respectam drepturile dumneavoastra la confidentialitate si protejarea datelor personale. Colectam si prelucram datele dumneavoastra in conformitate cu GDPR si numai in scopul furnizarii serviciilor de transport. Nu vom dezvalui sau transfera datele dumneavoastra catre terti fara consimtamantul dumneavoastra prealabil.

Contact

Pentru orice intrebari, nelamuriri sau reclamatii, va rugam sa ne contactati la adresa de email sau numarul de telefon furnizat pe site-ul nostru. Suntem aici pentru a va oferi suport si asistenta.